top of page
escaperoomopmaat-logo-defweb.png

LET THE GAME TELL YOUR STORY

spelenderwijs leren

Escape Room op Maat inzetten voor kennisoverdracht

Op Locatie || Online || Hybride

Maak gebruik van de kracht van het spel. Wij zijn gespecialiseerd in het omvormen van uw verhaal tot een unieke spelvorm. Een ervaring die spelers prikkelt om met uw boodschap aan de slag te gaan.

Waarom een Escape Room inzetten?

Spel zorgt ervoor dat uw boodschap blijft hangen.

wat kan ik ermee?

Bereik en betrek mijn doelgroep

Vergroot onze zichtbaarheid

Promoot het product

Introduceren nieuw beleid / werkwijze

Laat deelnemers actief samenwerken.

De deelnemers ronden vol energie het spel af.

Mogelijkheden

Serious Gaming

U heeft een uniek verhaal te vertellen. Geen betere manier om dat te doen, dan door mensen iets te laten ervaren. Laat spelers zelf informatie inwinnen en ervaringen opdoen die bijblijven. De escape room maakt mensen betrokken, nieuwsgierig, inventief en echte teamplayers.

Kennisoverdracht

Wilt u uw doelgroep kennis op laten doen over een specifiek onderwerp? Laat een escape room ontwerpen en maken door Escape Room op Maat. Wij zorgen ervoor dat de boodschap die u wil overbrengen, spelenderwijs aankomt en blijft hangen. Het concept escape room blijft onverminderd populair en is een echte publiekstrekker op iedere locatie. Een escape room op maat maakt het verschil in uw campagne.

Voor wie hebben wij unieke ervaringen ontwikkeld?

onvz_edited.png
umc-utrecht-1-logo-png-transparent.png
wageningen-university-and-research-wur-v
viland-logo.png
wing logo_edited.png
ivn logo_edited.png
MIELE_schwarz.png
FrieslandCampina_Logo_(2020).svg.png
avondshow1_edited.jpg
prorail-vector-logo_edited.png
TOPdesk-logo_edited.png
UniversiteitLeidenLogo.svg.png
TPlogo.png
Logo_rijksvastgoedbedrijf.svg.png
menzis-logo.png

Over ons

Wij zijn Rutger en Joeri, sinds 2015 actief in het ontwikkelen van escape rooms. Wij krijgen energie van het vertalen van uw uitdaging naar een spelvorm. en duiken graag in de materie om toffe spellen te bedenken in een spannende setting. Het geeft ons een kick als we een passende oplossing vinden bij de uitdaging van uw organisatie, zodat de spelers van de escape room met plezier en een nieuwe kijk op uw boodschap naar huis gaan.

Met onze achtergrond aan de Wageningen Universiteit en jaren ervaring in het ontwikkelen van escape games, gaan we graag aan de slag met uw vraagstuk.

 

Denkt u na over een escape room voor uw bedrijf of instelling? Wij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Projecten Kennisoverdracht

logo.jpg

IVN

Serious Gaming

Samen met IVN hebben we een escape game ontwikkeld om bewustwording te creëren bij basisschool kinderen over het thema 'Plastic Soup'. De game is gemaakt om met de gehele klas te spelen, waarbij een digitale game op het schoolbord uitleg en spelonderdelen geeft. Groepjes leerlingen gaan aan de slag en krijgen extra uitleg met video's en animaties.

Gelders Genootschap

Participatie

De srv-wagen met daarin de escape room rijdt zo naar de steden en dorpen in de Achterhoek toe. Gethematiseerd met erfgoed en duurzaamheids-vraagstukken,  brengen de spelers weer licht in de duisternis door het oplossen van puzzels en spellen.

Menzis

Op locatie

Menzis zocht een game waardoor de afdelingen binnen de organisatie elkaars werk beter leerden kennen. In dit spel moet een acuut probleem worden opgelost, wat alleen mogelijk was door kennis van alle afdelingen te gebruiken. Na het spelen van het spel hadden de deelnemers een beter zicht op de taken van de verschillende afdelingen en gingen ze met nieuwe contacten binnen het bedrijf weer aan het werk.

menzis_.jpg

Rijksvastgoedbedrijf

Online Organisatie Game

Hoe combineren we de communicatie van de nieuwe beleidsfilosofie met een leuke teambuildingsactiviteit voor het gehele bedrijf? We maakten voor het Rijksvastgoedbedrijf een online escape game waarbij de kernwaarden van de organisatie naar voren kwamen in een geanimeerde wereld vol herkenbare locaties en werkzaamheden. 

ID_ERW_RVB_KV7-Plein-Jan21.jpg

Vilans

Serious Gaming

Deze escape room is opgezet rondom het thema vrijheidsbeperking, met als doel zorgmedewerkers te laten ervaren wat kleine en grote beperkingen doen met je als cliënt. De escape room is ingezet om een open gesprek te starten na afloop van het spel, op basis van de ervaringen in het spel, maar ook uit de dagelijkse praktijk.

bottom of page