top of page
escaperoomopmaat-logo-defweb.png

Onze Werkwijze

Een escape room zorgt voor betrokken spelers

Elk project is uniek. Escape Room op Maat gaat altijd samen met u op zoek naar de juiste vorm om uw boodschap zo sterk mogelijk neer te zetten.  Of u nou een serious game wil om uw beleid bij collega's te laten landen, een digitale onboarding activiteit wil laten maken of dat u een uniek online bedrijfsuitje wil organiseren, de aanpak is steeds net anders.

Onderstaande stappen komen steeds terug in onze werkwijze:

C 2022 April2022.v1-6v2.jpg

Discovery

Wij helpen u om tot de kern van uw verhaal te komen en samen een doel te formuleren voor het spel.

1

We definiëren de leerdoelen en de kennis die na het spelen bereikt moet zijn. We kiezen een bijpassende setting en thema die het verhaal versterken.

C 2022 April2022.v1-40.jpg

Creation

Zodra het verhaal staat, vertalen wij dit naar een uitdagend spel dat prikkelt, uitdaagt en bijblijft.

Pijl

2

De interactieve puzzels en spellen die gespeeld worden, dragen bij aan de verschillende leerdoelen. Puzzels moeten tof zijn, maar ook geschikt zijn om met meerdere personen opgelost te worden.

C 2022 April2022.v1-26.jpg

Building

Wij werken snel de eerste concepten uit, testen dit en passen het aan waar nodig.

Pijl

3

Na succesvolle prototypes te hebben uitgewerkt brengen we alles samen en creëren de game die jullie helpt de boodschap over te brengen.

Miele.jpg

Experience

De game wordt ingezet en hierbij kunnen wij u ook assisteren, om te zorgen dat het een onvergetelijke ervaring wordt voor de spelers.

4

Pijl

Een gesprek of evaluatie na afloop van de escape room kan hierbij essentieel zijn. De reflectie op wat tijdens het spel beleefd is, draagt bij aan de leerdoelen.

Over ons

Wij zijn Rutger en Joeri, alweer 7 jaar de eigenaren van Escape Room Wageningen en 6 jaar Escape Room op Maat. Na onze studies in Wageningen hebben we onze passie gevonden in escape rooms, met als resultaat de bouw van onze eerste kamer. Al snel zagen we in dat er veel meer mogelijk is met het concept. Naast onze vaste escape rooms, creëren we daarom escape-belevingen op maat. Dit zijn belevingen in allerlei vormen en maten, alles is mogelijk. Wij creëren escape rooms die de spelers raken en wij zorgen dat de boodschap die u wil overbrengen, overkomt. 

Wij krijgen energie van het vertalen van uw uitdaging naar een spelvorm. We vinden het leuk om in de materie te duiken en passende spellen te bedenken in een spannende setting. Het geeft ons een kick als we een passende oplossing vinden bij de uitdaging van uw organisatie. 

 

Denkt u na over een escape room voor uw bedrijf of instelling? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

foto.jpg
bottom of page