top of page

Projecten

Inspiratie nodig? Ontdek onze eerdere projecten. 

Mogelijkheden

  • Spelend leren met een Serious Game

  • Interactieve game als merkactivatie

  • Unieke kennismaking met uw organisatie

  • Introduceren beleidsvisie of veranderingen binnen uw bedrijf

  • Open het gesprek met een gezamenlijke ervaring

Projecten Zorg

Deze escape room is opgezet rondom het thema vrijheidsbeperking, met als doel zorgmedewerkers te laten ervaren wat kleine en grote beperkingen doen met je als cliënt. De escape room is ingezet om een open gesprek te starten na afloop van het spel, op basis van de ervaringen in het spel, maar ook uit de dagelijkse praktijk.

Vilans
Serious Game op locatie

Vilans.jpeg
Zorg
menzis_.jpg

Menzis
Onboarding op locatie

Menzis zocht een game waardoor de afdelingen binnen de organisatie elkaars werk beter leerden kennen. In dit spel moet een acuut probleem worden opgelost, wat alleen mogelijk was door kennis van alle afdelingen te gebruiken. Na het spelen van het spel hadden de deelnemers een beter zicht op de taken van de verschillende afdelingen en gingen ze met nieuwe contacten binnen het bedrijf weer aan het werk.

Projecten Onderwijs

Onderwijs

IVN
Hybride Serious Game

Samen met IVN hebben we een escape game ontwikkeld om bewustwording te creëren bij basisschool kinderen over het thema 'Plastic Soup'. De game is gemaakt om met de gehele klas te spelen, waarbij een digitale game op het schoolbord uitleg en spelonderdelen geeft. Link met elkaar de informatie uit de groepjes leerlingen die aan het spelen zijn, en krijg extra uitleg met video's en animaties.

logo.jpg
insta.png

Wageningen University
Online Escape Game

Geen gewone introductie voor de studenten in de coronatijd. Om toch nog de stad, de campus en elkaar te leren kennen hebben wij een online escape game gemaakt die gespeeld werd door groepen studenten. Vanuit huis krijgen ze op een interactieve manier de kans unieke verhalen van de stad en universiteit te leren kennen en andere nieuwe studenten online te ontmoeten.

Gestart met een nieuwe opleiding, maar bijna geen klassikale lessen, wat doe je dan om toch een groepsgevoel te krijgen? Voor de introductiedagen van de Universiteit Tilburg en Avans Hogeschool hebben we een unieke game gemaakt waarbij de studenten elkaar leerden kennen en meer over het studieprogramma te weten kwamen.

Studie Introductie

Opdrachten van:

Amsterdamuniversitylogo.svg.png
5e55a1d9-47c3-4149-9384-26d5147ee2d7_WUR
7_kleur-500x240.png
XL-Logo-international_edited.png
testkerk.jpg

Universiteit Leiden
Online Escape Game

Wat een bummer: Hard gewerkt aan je 'Honours'-programma en dan aan het einde een certificaat ontvangen via de post in plaats van een mooie ceremonie. Voor veel studenten was het niet anders, maar niet voor de Honours studenten van Leiden. We maakten een unieke game die als alternatief voor de uitreiking werd gebruikt. Zo was het alsnog mogelijk om de studenten toe te spreken vanuit de Hooglandse kerk en konden de Honours studenten laten zien dat ze het certificaat verdiend hadden.

Beleid

Projecten Beleid

ID_ERW_RVB_KV7-Plein-Jan21.jpg

Rijksvastgoedbedrijf
Online Organisatie Game 

Hoe combineren we de communicatie van de nieuwe beleidsfilosofie met een leuke teambuildingsactiviteit voor het gehele bedrijf? We maakten voor het Rijksvastgoedbedrijf een online escape game waarbij de kernwaarden van de organisatie naar voren kwamen in een geanimeerde wereld vol herkenbare locaties en werkzaamheden. 

WING
Serious Game op locatie

Op een conferentie zijn alle werkvelden die werken aan de stikstof-aanpak bij elkaar. Opeens komen we erachter dat er iets grondig mis is. Lukt het de deelnemers om het probleem met de gezamenlijke kennis op de lossen?

ERW_ZaanPrimair_Beeld 7-Schoolplein.jpg
PAS-dag1.jpg

Zaan Primair
Digitale Game

Met scholengroep Zaan Primair (22 basisscholen) ontwikkelden we samen een online game voor al hun werknemers. Spelenderwijs behandelden ze in groepjes de vier pijlers uit de visie. Verschillende, alledaagse uitdagingen die op de scholen spelen, moesten samen opgelost worden. Een ideale manier om het meer serieuze deel van het programma mee af te trappen.

Promotie

Promotie

ONVZ
Merkactivatie op locatie

Als partner van de KNHB wil ONVZ zich laten zien op de grote hockeyevenementen in Nederland. De opvallende container stond bij ieder event op locatie en was gevuld met een unieke ONVZ game - fun maar met een boodschap. Houd grip op de balans in het leven.

20190122_143830_edited.jpg

Flaim
Hybride sales training

Een ochtend van meetings over de huidige stand van zaken, nieuwe salesdoelen en (on)bekende uitdagingen. Hoe ga je dit op een ludieke en activerende manier nogmaals benadrukken? In een game bestaande uit een online en offline deel gingen de salesvertegenwoordigers, in groepen verdeeld door het hele land, de strijd met elkaar aan. Een combinatie tussen training en vermaak.

Flaim_pay-off_logo_RGB_l.png

Klantbinding

Wat doe je als je niet naar je klanten toe kan en je op een ludieke manier alsnog het contact goed wil houden? Voor een opdrachtgever ontwikkelden we een game waarbij ze samen met hun klanten de strijd kunnen aangaan en tegelijk hun producten centraal staan. Het wordt een game waarbij de 'unique selling points' van verschillende producten in speelse vorm naar voren komen .

Participatie
Teambuilding

Teambuilding

Participatie

Gelders Genootschap
Participatie game op locatie

De srv-wagen met daarin de escape room rijdt zo naar de steden en dorpen in de Achterhoek toe. Gethematiseerd met erfgoed en duurzaamheids-vraagstukken,  brengen de spelers weer licht in de duisternis door het oplossen van puzzels en spellen.

CR_00104_edited_edited.jpg

Avondshow van Lubach
Teambuilding op locatie

Op de redactievloer, in de studio en door de krochten van het Mediapark gingen de spelers op avontuur. Een verhaal en games volledig op maat gemaakt, gebaseerd op onderwerpen van het afgelopen seizoen, met aan het einde de onthulling van de nieuwe mascotte.

DSCF8900_KvdS.jpg
20180119_133332.jpg

Miele
Teambuilding op locatie

Ludieke jaarafsluiting - de180 werknemers staan klaar voor de uitdaging: Welk team bakt de lekkerste creatie in 1 uur? 

Bij de start zijn nog niet alle bak-benodigdheden aanwezig. Wie lost de puzzels op om de beste creatie te laten maken? Allemaal onder leiding van de presentator van Bake Off Vlaanderen Roger van Damme.

Eigen Escapes

Eigen Escapes
7598web.jpg

Blaauwe Arena

De Break-In en Treasure Island. Beide kinder escape rooms zitten vol verrassende elementen en leuke puzzels. Een mooie uitdaging voor de kinderen, maar net zo goed voor de rest van het gezin... als ze durven.

7713web.jpg

Escape Room
Wageningen

De start van onze carrière in de escape room wereld. De eerste twee escape rooms die we bouwden en waar we leerden wat de kracht van het spel is. 

Beide kamers zijn nog steeds te spelen en worden goed gewaardeerd door de spelers.

PoW_a.png
161116Escape Room-2.jpg
ERW 072021-07.jpg

Escape Room
Wageningen

The Final Battle

De nieuwste kamer in Wageningen. Een battle tussen twee groepen met onderlinge interactie en slechts één winnaar. In deze kamer geen sleutels zoeken of cijfersloten openen. Alles past in de toekomstige setting van het spel. Daarnaast speelt elke groep het volle uur!

ERW 16072021-323.jpg

Prisoner of War & Crazy Farmer

bottom of page