top of page

Online / Digitale
Escape Game op Maat

Op zoek naar een unieke manier om uw boodschap over te brengen in deze tijd? Wij creëren een Online Escape Game gericht op úw verhaal. 

Mogelijkheden

  • Ludieke promotie

  • Kennismaking met uw organisatie

  • Introduceren nieuwe beleidsvisie of veranderingen binnen uw bedrijf

  • Gepersonaliseerd bedrijfsuitje, gericht op uw organisatie

Gepersonaliseerde online escape game

Knab wilde graag al haar klanten (300.000) verrassen met een bijzondere nieuwjaarswens. Daarom maakten wij de Knab Escape Game met ze, waarbij je de kluis van een bank moet binnen zien te komen om collega's van Knab te bevrijden.

We zijn trots op het resultaat! Het is een krachtige, interactieve en herkenbare game geworden. Speel 'm en oordeel zelf!

 

Knab - Ludiek Verrassen

logo knab.png

Onze succesvolle online escape game, alleen dan gericht op je eigen organisatie? Dat kan, we maken aanpassingen aan de stijl van de game, kiezen samen personages uit uw organisatie en maken eventueel nog puzzels op maat.  

The Final Escape

Enkele opdrachtgevers:

download (1).png
VU-logo.png
FC.png
PNG-for-White-Background-Synechron-Logo.

Voorbeeldproject:
Summer Game TOPdesk

Met kantoren in verschillende steden over de wereld en iedereen thuis aan het werk, toch aan de teambuilding werken? We hebben een battle game gemaakt als onderdeel van een online evenement, waarin medewerkers werden uitgedaagd om te strijden tegen collega's. Bij inschrijving werden spelers automatisch gelinkt aan andere collega's ergens op de wereld, die op dat moment ook klaar stonden om te spelen. 

Het Spel

  • Battle game 60 min.

  • Uitdagende puzzels op maat gemaakt voor TOPdesk

topdesk-logo-new.png
Header-TOPDESK_edited_edited.png

Onze Online Projecten

Project Recruitment

Talent&Pro

Hoe maak je kennis met een bedrijf zonder daar op bezoek te kunnen? Voor Talent&Pro hebben we een unieke online escape game gemaakt voor recruitment en onboarding activiteiten. Casussen uit de praktijk met een escape room jasjes. Doorloop jij het spel dan heb je een beeld van wat Talent&Pro doet en tegelijk strijdt je voor de beste score!

ID_ERW_TP_Achtergrond_TalentPro.jpg
ID_ERW_TP_TalentPro-KantoorBinnen 2.jpg

Talent&Pro

Hoe maak je kennis met een bedrijf zonder daar op bezoek te kunnen? Voor Talent&Pro hebben we een unieke online escape game gemaakt voor recruitment en onboarding activiteiten. Casussen uit de praktijk met een escape room jasje. Doorloop het spel en je krijgt een goed beeld van wat Talent&Pro doet. En tegelijk strijd je mee voor de hoogste score!

ID_ERW_TP_Achtergrond_TalentPro.jpg
ID_ERW_TP_TalentPro-KantoorBinnen 2.jpg

Project Beleidsvisie

Achtergrond 2.jpg

Talent&Pro

Hoe maak je kennis met een bedrijf zonder daar op bezoek te kunnen? Voor Talent&Pro hebben we een unieke online escape game gemaakt voor recruitment en onboarding activiteiten. Casussen uit de praktijk met een escape room jasjes. Doorloop jij het spel dan heb je een beeld van wat Talent&Pro doet en tegelijk strijdt je voor de beste score!

ID_ERW_TP_TalentPro-KantoorBinnen 2.jpg
Achtergrond 2.jpg
ID_ERW_RVB_KV7-Plein-Jan21.jpg

Rijksvastgoedbedrijf

Hoe combineren we de communicatie van de nieuwe beleidsfilosofie met een leuke teambuildingsactiviteit voor het gehele bedrijf? We maakten voor het Rijksvastgoedbedrijf een online escape game waarbij de kernwaarden van de organisatie naar voren kwamen in een geanimeerde wereld vol herkenbare locaties en werkzaamheden. 

Projecten Onderwijs

Secrets of the City

Geen gewone introductie voor de studenten in de coronatijd. Om toch nog de stad, de campus en elkaar te leren kennen hebben wij een online escape game gemaakt die gespeeld werd door groepen studenten. Vanuit huis krijgen ze op een interactieve manier de kans unieke verhalen van de stad en universiteit te leren kennen en andere nieuwe studenten online te ontmoeten.

Het Spel

  • 4000 spelers in twee weken

  • Unieke kennismaking met de geheimen van de stad

  • Op maat gemaakte puzzels passend bij de doelgroep en de boodschap.

insta.png

Gestart met een nieuwe opleiding, maar bijna geen klassikale lessen, wat doe je dan om toch een groepsgevoel te krijgen? Voor de introductiedagen van de Universiteit Tilburg en Avans Hogeschool hebben we een unieke game gemaakt waarbij de studenten elkaar leerden kennen en meer over het studieprogramma te weten kwamen.

Studie Introductie

Opdrachten van:

Amsterdamuniversitylogo.svg.png
5e55a1d9-47c3-4149-9384-26d5147ee2d7_WUR
7_kleur-500x240.png
XL-Logo-international_edited.png

Plastic Soup - IVN

Samen met IVN hebben we een escape game ontwikkeld om bewustwording te creëren bij basisschool kinderen over het thema 'Plastic Soup'. De game is gemaakt om met de gehele klas te spelen, waarbij een digitale game op het schoolbord uitleg en spelonderdelen geeft. Link met elkaar de informatie uit de groepjes leerlingen die aan het spelen zijn, en krijg extra uitleg met video's en animaties.

logo.jpg
UniversiteitLeidenLogo.svg.png

Honours Ceremony

Wat een bummer: Hard gewerkt aan je 'Honours'-programma en dan aan het einde een certificaat ontvangen via de post. Voor veel studenten was het niet anders, maar niet voor de Honours studenten van Leiden. We maakten een unieke game die als alternatief voor de uitreiking werd gebruikt. Zo was het alsnog mogelijk om de studenten toe te spreken en konden de Honours studenten laten zien dat ze het certificaat verdiend hadden.

Sales

Sales Training

Een ochtend van meetings over de huidige stand van zaken, nieuwe salesdoelen en (on)bekende uitdagingen. Hoe ga je dit op een ludieke en activerende manier nogmaals benadrukken? In een game bestaande uit een online en offline deel gingen de salesvertegenwoordigers, in groepen verdeeld door het hele land, de strijd met elkaar aan. Een combinatie tussen training en vermaak.

Flaim_pay-off_logo_RGB_l.png

Klantbinding

Wat doe je als je niet naar je klanten toe kan en je op een ludieke manier alsnog het contact goed wil houden? Voor een opdrachtgever ontwikkelden we een game waarbij ze samen met hun klanten de strijd kunnen aangaan en tegelijk hun producten centraal staan. Het wordt een game waarbij de 'unique selling points' van verschillende producten in speelse vorm naar voren komen .

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Op zoek naar een online game op maat of twijfelt u of het ook werkt voor de boodschap die u wilt overbrengen? Neem dan contact met ons op. We gaan graag het gesprek aan en laten u zien en ervaren wat wij eerder hebben gemaakt. We kunnen u ook een demo-game toesturen.

We zijn te bereiken via onderstaand telefoonnummer of via het contactformulier.

Telefoonnummer: 0317-700225

bottom of page