Online Escape Room

Ga de strijd aan

met je collega's!

Op zoek naar een gezellig en spannend online bedrijfsuitje op afstand?Speel de online game met of tegen al je collega's. Er is geen limiet aan het aantal groepen, maar weet dat er slechts één groep kan winnen!

The Final Battle

Onze online escape room is zo opgezet dat we deze kunnen aanpassen naar uw wensen. Van een spel voor een middag tot een spel waar de spelers wekelijks aan een nieuwe fase kunnen beginnen. De basis is voor alle spellen gelijk. Ga de strijd aan met je collega's en kijk wie er aan het eind bovenaan de ranglijst staat! 

Wat is er nodig?

Iedereen kan gewoon vanuit huis spelen. Het spel kan gespeeld worden vanaf elke computer. Het spel is makkelijk te delen met andere spelers die op afstand met je meedenken. We raden een groepsgrootte van 3-4 personen aan. Per groep vragen we 15 euro. Om de beleving compleet te maken, kunnen we het spel op maat maken en live begeleiding verzorgen tegen een meerprijs. 

Maatwerk

Het basisverhaal van de game staat. Wij kunnen ons voorstellen dat u het leuk vindt om een persoonlijke draai te geven aan het verhaal. Wij kunnen spellen toevoegen toegespitst op uw organisatie of het spel een volledige nieuwe lading geven zodat interne kennis nodig is om het spel tot een goed einde te brengen.

Begeleiding

Het moment van de waarheid, de strijd gaat beginnen. Op dit moment staan wij voor jullie klaar om ervoor te zorgen dat er hulp kan worden geboden mochten er hints nodig zijn. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er snel duidelijk is wie er als winnaar van de dag uit de bus komt.

GETUIGENISSEN

"Mijn complimenten voor het snel opzetten van zo'n groot online spel.. Echt heel gaaf gedaan, wij hebben er erg van genoten!"

Wat kunnen wij voor jullie betekenen?

Zijn jullie klaar om de strijd aan te gaan? Neem dan contact met ons op. We zijn te bereiken via onderstaand telefoonnummer of via het contactformulier.

Telefoonnummer: 0317-700225

Voorgaande opdrachtgevers

© 2020 RJ Events / Escape Room op Maat